Ravintola Talonpöytä Oulanka

Kotiruokakeidas keskellä kanjonia

Tervetuloa Ravintola Talonpöytä Oulankaan. Sijaitsemme Oulangan Luontokeskuksessa, Kiutakönkään kuohujen välittömässä läheisyydessä. Päivittäisen kotiruokalounaan lisäksi ravintolassamme on tarjolla maittavia lähiruoka-aterioita isompaan ja pienempään nälkään.

Talonpöydän suuren suosion saaneet poroburgerit, pitaleivät ja muut lähiruokaherkut löydät ainoastaan Oulangalta.

Niitä kannattaa tulla maistamaan vaikka kauempaakin!

Voit viettää erähenkisesti sisustetussa ravintolassamme kahvihetken maittavien leivonnaisten kera yksin, kaksin tai hyvien ystäviesi seurassa rauhaisassa tunnelmassa.

Listaltamme löydät vaihtoehtoja, jotka valmistetaan keittiössämme tuoreista ja mahdollisimman lähellä tuotetuista raaka-aineista. Ravintolassamme on myös tarjolla virvokkeita, jäätelöä, makeisia, lähialueen yhteistyökumppaneiden tuotteita matkamuistoksi, postikortteja ja -merkkejä. Voit myös varata kauttamme retkieväät vaelluksellenne. Retkimuonia ja tarvikkeita löytyy myös ravintolastamme.

Ravintolassa anniskeluoikeudet.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

KORONAVIRUKSEN VUOKSI OLEMME TOISTAISEKSI SULJETTUNA!

OLEMME AVOINNA VIIKOT 8-18 (17.2-3.5.2020) MAANANTAISTA PERJANTAIHIN KLO 10.00-16.00. PÄÄSIÄISENÄ PALVELEMME MYÖS PYHIEN AJAN.

TÄMÄN JÄLKEEN PALVELEMME PÄIVITTÄIN LUONTOKSESKUKSEN AUKIOLOAIKOJEN MUKAISESTI. 

 

Pitopalvelu

Ennakkotilauksesta järjestämme tarjoilut ryhmille myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Toimitamme aterioita myös maastoon tilauksesta.

Ota yhteyttä

Oulanka on erinomainen paikka viettää myös erilaisia juhlia luonnon keskellä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan tilaisuutesi haluamallasi tavalla.

Talonpöytä Kuusamo, Joukamontie 30 | Talonpöytä Oulanka, Liikasenvaarantie 132 | 050 3048 239 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katso OIVA-raportit tästä

© Talonpöytä | Web Davas | Rekisteriseloste