Pitopalvelu ja juhlatilaisuudet

Kun sinun ja lähipiirisi sekä ystäviesi on aika viettää juhlaa, me huolehdimme siitä, että puitteet ja tarjoilu on ensiluokkaista. Järjestämme juhlatilaisuuksia Talonpöydässä ja asiakkaan toivomissa tiloissa.

  • Häät: Järjestämme ikimuistoiset hääjuhlat mihin vuodenaikaan tahansa juuri haluamassasi paikassa. Suunnittelemme toiveidenne mukaisen tilaisuuden ja loihdimme kaikki tarvittavat herkut pöytään. 
  • Muistotilaisuudet: Autamme teitä järjestämään lämminhenkisen muistotilaisuuden ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Teemme tilaisuudesta juuri toiveittesi mukaisen, ja varmistamme ettei sinun tarvitse huolehtia käytännön järjestelyistä juhlapaikalla. 
  • Merkkipäivät: Vietä ikimuistoiset merkkipäivät kodikkaasti Talonpöydässä tai tilaa herkut juuri haluamaasi paikkaan. Kokeneissa käsissämme syntyy toiveittesi mukainen juhla. Keittiömme loihtii suussasulavat herkut ja valitsemme yhdessä tilaisuutesi sopivat juomat. Voimme myös auttaa ohjelman järjestämisessä.
  • Juhlatila, majoitus, tarjoilut: Olemme aloittaneet yhteistyön Kuusamon Erämajoitus Oy:n kanssa. Tunnelmallisen ilmapiirin Pukari ja Talonpöydän makoisat ruoat tarjoavat yhdessä ainutlaatuiset puitteet ja maittavan kokonaisuuden juuri Sinun ryhmäsi tarpeeseen. Luonnonkaunis ja rauhallinen ympäristö sopii virallisten tapahtumien kuten häiden, syntymäpäivien, sukujuhlien ja kokousten järjestämiseen. Häissä vihkimisenkin voi hoitaa näyttävästi järven rannalla.

Tervetuloa tutustumaan Talonpöydän tiloihin ja tarjolla oleviin menuihin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haluamasi kokonaisuus yhdessä.

Ravintola Talonpöydässä on yhteensä jopa 100 asiakaspaikkaa. Asiakkaiden käytössä on kaksi erillistä tilaa. Isompi noin 60-70 paikan ravintolasali ja pienempi kabinetti, jossa on paikat 20-30 henkilölle tilaisuuden luonteesta riippuen. Molemmat tilat saa jouhevasti käyttöön myös yhdistettynä isoja tilaisuuksia varten. Myös uusi katettu ja lasitettu terassi palvelee vieraitamme. Huolehdimme myös juhlasi tai tilaisuutesi somistuksen. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Tilaisuuksissa buffet -tarjoilu ja tarvittaessa tarjoilemme myös pöytiin.
Tiloissamme on piano, videotykki, karaokelaitteet, sekä muut tarvittavat av-välineet.

 

Tarjoiluehdotuksia

Tarjoilut buffetpöydästä. Kokonaisuus sisältää tarjoilun, pöytäliinat, kynttilät, servetit ja noutopöydän kukka-asetelman.

Erikoisruokavaliot sovitaan erikseen. Tarvittaessa tuomme asiakkaan tiloihin mukanamme myös astiat ja muun kattausmateriaalin. Voit tilata meiltä erikseen myös pelkät ruoat, esim. kakut, pikkuleivät ja lämpimät ruoat.

 

Talonpöytä Kuusamo, Joukamontie 30 | Talonpöytä Oulanka, Liikasenvaarantie 132 | 050 3048 239 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katso OIVA-raportit tästä

© Talonpöytä | Web Davas | Rekisteriseloste